ΕL/ EN/ DE
Βαφειο
Βαφειο
Η SANLEV SA, δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στην ποιότητα του τελικού προϊόντος, στην άψογη ηλεκτροστατικά βαμμένη επιφάνεια των προφίλ, στην ισχυρή πρόσφυση, στην αντοχή στο χρόνο αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος, επένδυσε στη δημιουργία μιας από τις πλέον προηγμένες τεχνολογικά μονάδες ηλεκτροστατικής βαφής στην Ευρώπη.

Η  μονάδα ηλεκτροστατικής βαφής της SANLEV SA, δημιουργήθηκε με στόχο να καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις της αγοράς του αρχιτεκτονικού  και ειδικού προφίλ, για ολοκληρωμένες και ποιοτικά κατοχυρωμένες λύσεις αναφορικά με την βαφή αλουμινίου.
Για αυτό και βασίστηκε στην πιο σύγχρονη διαθέσιμη εφαρμοσμένη τεχνολογία, η οποία συνοδεύεται από την απαιτούμενη τεχνογνωσία και την κατάλληλη τεχνική υποστήριξη. Διαθέτει επίσης πλήρη γκάμα RAL , MAT & SPECIAL αποχρώσεων, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο  ποιοτικά ανώτερο προϊόν, συνέπεια και άμεσοι χρόνοι παράδοσης.

Η SANLEV SA είναι πιστοποιημένη με το σύστημα ποιότητας ISO 9001: 2000, το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001:2004 καθώς και με το σήμα ποιότητας SEASIDE CLASS της QUALICOAT που αποτελεί και το ανώτερο σήμα ποιότητας για την προστασία των ηλεκτροστατικά βαμμένων προφίλ σε παραθαλάσσιο περιβάλλον.

Πιστοποίηση SEASIDE CLASS της QUALICOAT για την βαφή αλουμινίου

Εισοδος Μελους