ΕL/ EN/ DE
Ποιοι ειμαστε
Ποιοι ειμαστε
Με 40 χρόνια ενεργή παρουσία στον κλάδο του αλουμινίου, η SANLEV SA έχει ειδικευτεί στην παραγωγή προφίλ αλουμινίου, υψηλής ποιότητας, που συμμορφώνονται με τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές νόρμες.

Συμμετέχει καθοριστικά στην μελέτη και στον σχεδιασμό ειδικών προφίλ αλουμινίου, βάσει των απαιτήσεων των πελατών της, ενώ δραστηριοποιείται δυναμικά στην παραγωγή αρχιτεκτονικών προφίλ, με συνεργασίες με γνωστούς οίκους του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας.
 
Η μονάδα ηλεκτροστατικής βαφής, καλύπτει τις ανάγκες που προκύπτουν από την απαίτηση της αγοράς του αρχιτεκτονικού προφίλ, για ολοκληρωμένες και ποιοτικά κατοχυρωμένες λύσεις.
 
Με απόλυτη προτεραιότητα την ποιότητα του τελικού προϊόντος, την αψεγάδιαστη ηλεκτροστατικά βαμμένη επιφάνεια των προφίλ, την ισχυρή πρόσφυση, και αντοχή στο χρόνο και την επίδραση του περιβάλλοντος,  επένδυσε στην κατασκευή μίας μονάδας, η οποία ανήκει  στις πιο τεχνολογικά προηγμένες στην Ευρώπη, αφού βασίζεται στην πιο σύγχρονη διαθέσιμη εφαρμοσμένη τεχνολογία, και συνοδεύεται από την απαιτούμενη τεχνογνωσία και κατάλληλη τεχνική υποστήριξη.
 
Η Τεχνολογία που εφαρμόζεται, επιτυγχάνει
  • Ποιοτικά ανώτερο προϊόν
  • Συνέπεια και
  • Άμεσους χρόνους παράδοσης
 
Η ΣΑΝΛΕΒ ΑΕ είναι πιστοποιημένη με  το σύστημα ποιότητος ISO 9001:2000, το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO14001:2004, καθώς και με το σήμα ποιότητας SEA CLASS της Qualicoat, που αποτελεί και το ανώτερο σήμα ποιότητας για την προστασία των ηλεκτροστατικά βαμμένων προφίλ σε παραθαλλάσια περιβάλλοντα
 
 
(Μήνυμα από τον Κωνσταντίνο Καρούμπα)
(Πρόεδρο & Ιδρυτή της ΣΑΝΛΕΒ Α.Ε.)
 

Εισοδος Μελους