Αναζήτηση στην ιστοσελίδα

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι η ΣΑΝΛΕΒ;

Η ΣΑΝΛΕΒ Α.Ε είναι μια βιομηχανική μονάδα διέλασης αλουμινίου, που εδρεύει στην Ελλάδα. Με μια σαραντάχρονη παρουσία στο χώρο των προφίλ αλουμινίου είναι μια από τις πιο αξιόπιστες και ποιοτικές εταιρίες που έχουν σαν κύριο μέλημα την εξυπηρέτηση του πελάτη.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το ποιοί είμαστε μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ποιά είναι τα προϊόντα της ΣΑΝΛΕΒ Α.Ε.

 Η SANLEV S.A παράγει προφίλ αλουμινίου επι σχεδίω, σε μια μεγάλη γκάμα κραμάτων και μεγεθών, βαμμένα ή ανοδιωμένα και με άλλη επεξεργασία. Επιπλέον, διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό τυποποιημένων προφίλ.  Διαθέτει ακόμη μια πλήρη σειρά συστημάτων στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων.

Πού βρίσκεται η ΣΑΝΛΕΒ;

Η Σανλεβ βρίσκεται στην Αθήνα, στην περιοχή του Ασπρόπυργου. 

Ποιοί είναι οι πελάτες της ΣΑΝΛΕΒ Α.Ε;

 Μικρού και μεγάλου μεγέθους επιχειρήσεις οι οποίες χρησιμοποιούν προφίλ αλουμινίου στη σειρά των προϊόντων τους. Οι άνθρωποι της ΣΑΝΛΕΒ Α.Ε, είμαστε οι ειδικοί στη διέλαση των προφίλ αλουμινίου και μπορούμε να δώσουμε λύση σε οποιαδήποτε ανάγκη οποιασδήποτε βιομηχανίας. Εγκαταστάτες και εταιρίες που χρησιμοποιούν συστήματα στήριξης Φ/Β.

Μπορεί ένας ιδιώτης να προμηθευτεί προφίλ αλουμινίου από την ΣΑΝΛΕΒ Α.Ε;

 Φυσικά, εφόσον η ποσότητα που επιθυμούν ξεπερνά τα τριακόσια κιλά, ποσότητα που αποτελεί και την minimum της κάθε παραγωγής.

Τι πιστοποιήσεις έχει η ΣΑΝΛΕΒ Α.Ε;

Η ΣΑΝΛΕΒ Α.Ε, είναι πιστοποιημένη από εγκεκριμένο φορέα, με ISO 9001, ISO 14001, EN15088, 18000 και με QUALICOAT SEASIDE CLASS.

Tα προφίλ αλουμινίου που παράγει η ΣΑΝΛΕΒ Α.Ε, έχουν σήμα CE ;

Η ΣΑΝΛΕΒ Α.Ε, είναι πιστοποιημένη με EN 15088, και κατέχει την πιστοποίηση για το σήμα CE για τα προφίλ που παράγει.

Πως ξεκινάω να σχεδιάσω ένα προφίλ αλουμινίου;

Ο καλύτερος τρόπος είναι να είστε σίγουροι ότι όντως χρειάζεστε ένα νέο προφίλ και στη συνέχεια για αρχή μπορείτε να επισκεφτείτε το σχεδιασμό νέων προφίλ αλουμινίου στο site μας.
Για κάθε ένα από τα στάδια βήματα του σχεδιασμού, μπορείτε να μας καλέσετε, να κανονίσουμε μια συνάντηση προκειμένου να καταλήξουμε και να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό του προφίλ που επιθυμείτε.

Τι άλλες υπηρεσίες παρέχετε;

Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη δουλειά σας με τον πιο ικανοποιητικό τρόπο. Είτε στο να παράξετε το ήδη υπάρχον προφίλ σας είτε στο σχεδιασμό ενός νέου, είμαστε εδώ δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε. Μπορούμε να σχεδιάσουμε το προφίλ σας, και να το δείτε σε 3D. Μπορείτε να διαπιστώσετε πως συνεργάζεται με τα υπόλοιπα προφίλ σας, εξαρτήματα ή άλλα υλικά. Θα σας προτείνουμε λύσεις και ιδέες για να μπορέσουν να συνεργαστούν τα προφίλ σας αποτελεσματικότερα.
Μπορούμε να υπολογίσουμε την παραμόρφωση του προφίλ σας στις δυνάμεις που θα εφαρμόζονται σ΄αυτό.
Επιπλέον, οι πεπειραμένοι μηχανικοί μας μπορούν να παρουσιάσουν μια στατική μελέτη ολόκληρης της κατασκευής σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ1991,1993 και 1999 χρησιμοποιώντας το υψηλών προδιαγραφών software που διαθέτουμε. Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε θερμικές αναλύσεις μεταβατικής και σταθερής κατάστασης για τις ψύκτρες σας, και πολλά ακόμη...

Τι επεξεργασία μπορώ να έχω στην επιφάνεια του προφίλ μου;

 Μπορούμε να βάψουμε τα προφίλ σας σε πάνω από 400 διαφορετικά χρώματα (RAL, RAL-MAT & SPECIALS). Μπορούμε επίσης, να ανοδιώσουμε τα προφίλ σας σε πάνω από 12 χρώματα .

Πόσο χρόνο θα χρειαστώ για την κατασκευή καλουπιού μήτρας για ένα νέο προφίλ;

Εφόσον, ο πελάτης έχει καταλήξει στο τελικό σχέδιο του προφίλ (οριστικοποίηση διαστάσεων κλπ), και ανάλογα (σε συνάρτηση) με την πολυπλοκότητα του προφίλ μπορούμε να κατασκευάσουμε ένα καλούπι σε 7 με 25 εργάσιμες. Η ομάδα μας κατανοεί πόσο σημαντικός παράγοντας είναι ο χρόνος, οπότε θα συνεργαστούμε απόλυτα μαζί σας για να ικανοποιήσουμε και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις σας.

Γιατί να συνεργαστώ με την ΣΑΝΛΕΒ Α.Ε;

Γιατί είμαστε πραγματικά καλοί σε αυτό που κάνουμε. Εστιάζουμε στις ανάγκες των πελατών μας, και το πρόβλημα τους είναι και δικό μας. Mπορείτε να ρίξετε μία πιο αναλυτική ματιά στο '' Γιατί να επιλέξετε Εμάς '' της κατηγορίας '' Γιατί SANLEV '' της αρχικής μας σελίδας. 

Πως μπορώ να υπολογίσω πόσο υλικό θα χρειαστώ;

Μπορείτε σε κάθε περίπτωση να χρησιμοποιήσετε τις υπολογιστικές εφαρμογές αλουμινίου που σας παρέχουμε στο site μας. Εάν πρόκειται για τυποποιημένο προφίλ τότε η απάντηση υπάρχει στο site πατώντας το παραπάνω link!
Εάν πρόκειται για ένα πολύπλοκο προφίλ , τότε μπορείτε να το περιγράψετε βάσει ενός από τα τυποποιημένα σχέδια. Μπορείτε να συνδυάσετε τα σχέδια και να κάνετε μια πρώτη εκτίμηση για το βάρος του.
Εάν πρόκειται για ένα πιο πολύπλοκο , δύσκολο προφίλ, τότε μπορείτε να μας το στείλετε σε μορφή dxf ή σαν εικόνα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να ξεχάσετε να στείλετε τις διαστάσεις του προφίλ που επιθυμείτε.

Ποιά κράματα χρησιμοποιούνται;

Χρησιμοποιούμε συνήθως κράματα της σειράς 6xxx, σε διάφορα tempers.Mπορείτε να βρείτε τα συνήθη κράματα που χρησιμοποιούμε στην ενότητα ''κράματα''.Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 20 τόνων υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε και άλλα κράματα, απλά ρωτήστε μας.

Τι είδους συσκευασία μπορώ να έχω;

Πρακτικά μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όποια συσκευασία επιθυμεί ο πελάτης. Η συνήθης συσκευασία είναι τύλιγμα με χαρτί κρεπέ και ενδιάμεσα χαρτί σατινέ. Xρησιμοποιούνται επίσης 4 περιμετρικά ξύλα για λόγους διασφάλισης και ασφάλειας.