Αναζήτηση στην ιστοσελίδα

Με πάνω από 40 χρόνια ενεργής παρουσίας και συμμετοχής στον κλάδο του αλουμινίου, στη SANLEV SA έχουμε ειδικευτεί στη διέλαση προφίλ αλουμινίου, υψηλής ποιότητας, που συμμορφώνονται με τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές νόρμες. Αυτό μας καθιστά, μια από τις πιο ανταγωνιστικές κι ικανές ελληνικές βιομηχανίες παραγωγής υψηλής ποιότητας  προϊόντων διέλασης  αλουμινίου.

Συμμετέχουμε καθοριστικά στην μελέτη και στον σχεδιασμό ειδικών προφίλ αλουμινίου, βάσει των ξεχωριστών απαιτήσεων των πελατών μας, παράγοντας πρωτοπόρες σχεδιαστικές λύσεις στα δικά σας προφίλ.
Δραστηριοποιούμαστε δυναμικά στην παραγωγή αρχιτεκτονικών προφίλ, με συνεργασίες με άλλους γνωστούς οίκους του εξωτερικού  και της Ελλάδας.
 
Η μονάδα ηλεκτροστατικής βαφής μας, με την τελευταία τεχνολογική chrome free καινοτομία, σε συνδυασμό με τις γραμμές παραγωγής μας και το ειδικά επανδρωμένο σχεδιαστικό μας τμήμα, καλύπτει τις ανάγκες που προκύπτουν από τις απαιτήσεις, τόσο  της αγοράς του αρχιτεκτονικού προφίλ όσο και του ειδικού κατά παραγγελία προφίλ, παρέχοντας  ολοκληρωμένες και ποιοτικά κατοχυρωμένες λύσεις.
  
Με απόλυτη προτεραιότητα την ποιότητα του τελικού προϊόντος, την αψεγάδιαστη ηλεκτροστατικά βαμμένη επιφάνεια των προφίλ, την ισχυρή πρόσφυση, την αντοχή στο χρόνο και την επίδραση του περιβάλλοντος, επενδύσαμε στην κατασκευή μίας μονάδας, η οποία ανήκει  στις πιο τεχνολογικά προηγμένες στην Ευρώπη, αφού βασίζεται στην πιο σύγχρονη διαθέσιμη εφαρμοσμένη τεχνολογία και συνοδεύεται από την απαιτούμενη τεχνογνωσία και κατάλληλη τεχνική υποστήριξη.

Κάθε αρχική σας ιδέα αποκτά οντότητα και ζωντανεύει με την αποτελεσματική βοήθεια του εξειδικευμένου σχεδιαστικού μας τμήματος.
 
Kωνσταντίνος ΚαρούμπαςΙδιοκτήτης & Πρόεδρος της ΣΑΝΛΕΒ ΑΕ
Γεώργιος Καρούμπας Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΣΑΝΛΕΒ ΑΕ