Αναζήτηση στην ιστοσελίδα

Αρχική Σελίδα/Διαδικασία Παραγωγής/Ηλεκτροστατική Βαφή

Ηλεκτροστατική Βαφή

Το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στην ποιότητα του τελικού προϊόντος , την ισχυρή πρόσφυση, την ανθεκτικότητα και την επίστρωση των επιφανειών ηλεκτροστατικής βαφής. Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην προστασία του περιβάλλοντος , επενδύουμε στην ανάπτυξη μίας από τις πιο τεχνολογικά προηγμένες μονάδες chrome-free στην Ευρώπη.

Η Μονάδα Ηλεκτροστατικής Βαφής μας δημιουργήθηκε για να καλύψει όλες τις ανάγκες των αρχιτεκτονικών και ειδικών προφίλ της αγοράς για ολοκληρωμένες ποιοτικά και πιστοποιημένες λύσεις. Η Μονάδα Βαφείου μας χρησιμοποιεί την τελευταία διαθέσιμη τεχνολογία συνοδευόμενη από την κατάλληλη τεχνογνωσία και τεχνική υποστήριξη. Διαθέτουμε μία ευρεία γκάμα από GLOSSY, MAT, RAL και άλλες σπέσιαλ πούδρες στο χρωματολόγιό μας και σας παρέχουμε ένα υψηλής ποιότητας τελικό προϊόν με συνέπεια κι ακριβείς χρόνους παράδοσης. 

Η εταιρία μας διαθέτει:
  •  ISO 9001: 2015 για σύστημα ποιότητας
  •  ISO14001:2015 για το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης
  •  Πιστοποίηση του τελευταίου SEASIDE CLASS of Qualicoat, που είναι ο υψηλότερος δείκτης ποιότητας για την προστασία βαμμένων επιφανειών σε παραθαλάσσια περιβάλλοντα. 
Τα προφίλ αλουμινίου που παράγουμε μπορούν να παραδοθούν και ανοδιωμένα. H προσφερόμενη ποιότητα ανοδίωσης αλουμινίου είναι υψηλή ενώ παράλληλα δίνουμε την δυνατότητα επιλογής  χρώματος και πάχους της ανοδίωσης. Η συσκευασία  είναι ιδιαίτερα προσεγμένη  με συνέπεια να αποφεύγονται οι τραυματισμοί των προφίλ. Όπως στην ηλεκτροστατική βαφή έτσι και στην ανοδίωση τα τελικά επεξεργασμένα προφίλ αλουμινίου μπορεί να συνοδευτούν από τα αντίστοιχα πιστοποιητικά ποιότητας.