Αναζήτηση στην ιστοσελίδα

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Απλοποιούμε τη δουλειά σας , κάνοντας τη δική μας αποτελεσματικά και με ακρίβεια!

Υψηλής Ποιότητας Προφίλ
Υψηλής Ποιότητας Προφίλ

Η ποιότητα του τελικού σας project εξαρτάται απόλυτα από την ποιότητα του αλουμινίου που χρησιμοποιείτε. Λόγω των χαμηλών standards ποιότητας που υπάρχουν συχνά στην αγορά , τα προφίλ αλουμινίου παρουσιάζουν προβλήματα, όπως υψηλότερη απόκλιση από την επιτρεπόμενη , αστοχία στην επιπεδότητα και στην γώνιαση και κακή ποιότητα επιφάνειας.

Η Δουλειά μας:

Αυστηροί Ποιοτικοί Έλεγχοι

Πολύ καλά εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας, δουλεύουν σε πολλαπλά σημεία με τα κατάλληλα εργαλεία και ψηφιακά οπτικά συστήματα ώστε να διασφαλίζουν υψηλά πρότυπα ποιότητας.

Επιπεδότητα & Kαθαρές επιφάνειες

Αποφεύγουμε φαινόμενα κοιλότητας, κυρτότητας, χτυπημάτων , γραντζουνιών και γραμμών διέλασης στα προφίλ σας.

Υψηλή ποιότητα Ηλεκτροστατικής Βαφής

Οι βαμμένες επιφάνειές μας δεν έχουν σημάδια και διατηρούν την στιλπνότητα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το έχουμε ξανακάνει

Η εμπειρία μας είναι δεδομένη κι εγγυάται ποιοτικά προφίλ υψηλών προδιαγραφών.

Παραδίδουμε στην ώρα μας
Παραδίδουμε στην ώρα μας

Συχνά προβλήματα παράδοσης μπορεί να έχουν επηρεάσει την αλυσίδα παραγωγής σας. Η αργοπορημένη παράδοση καταστρέφει επαγγελματικές συνεργασίες και σχέσεις.

Η Δουλειά μας:

Συνεπείς χρόνοι παράδοσης 

Οι παραδόσεις λαμβάνουν χώρα στην ώρα τους ,  με άψογη ποιότητα και χωρίς καμία καθυστέρηση.

Ελεγχόμενα Βήματα Παραγωγής

Με τα εξελιγμένα συστήματά μας , κρατάμε τον διαρκή έλεγχο της παραγωγής και σας ενημερώνουμε σχετικά με τους χρόνους παράδοσης και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

Αποτελεσματικότητα Παραγωγής

Η αποτελεσματικότητα της παραγωγικής μας γραμμής , μας βοηθάει να τηρούμε με ακρίβεια τα εσωτερικά μας χρονικά deadlines. 

Eύκολες διαδικασίες Μεταφοράς

Η έγκαιρη έκδοση όλων των απαραίτητων εγγράφων μεταφοράς αποτρέπει οποιαδήποτε σπατάλη χρόνου κι ενέργειας από μέρους σας.

Πολύ καλή Συσκευασία
Πολύ καλή Συσκευασία

Ο ρόλος μας δεν τελειώνει όταν το προφίλ βγει από την πρέσα. Κακές μέθοδοι συσκευασίας μπορεί να σας έχουν οδηγήσει στο παρελθόν να παραλάβετε κατεστραμμένο υλικό.

Η Δουλειά μας:

Ασφαλής παράδοση στα χέρια σας 

Τα προφίλ σας παραδίδονται με απόλυτη ασφάλεια και σε 100% άρτια κατάσταση στο χώρο σας.

Ποιοτική συσκευασία για ξεφόρτωση και άνοιγμα

Με την standard συσκευασία μας χρησιμοποιώντας κρεπέ χαρτί και περιμετρικά ξύλα κάνουμε την ξεφόρτωση και το άνοιγμα μία πολύ απλή κι εύκολη διαδικασία.

Συσκευασία φιλική προς το περιβάλλον

Το περιβάλλον βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Φροντίζουμε η συσκευασία μας να είναι απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Γίνεται και με τον δικό σας τρόπο

Είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε τους δικούς σας τρόπους συσκευασίας,  όπως χαρτόνια, νάυλον, ξύλα, κουτιά ή ο,τιδήποτε άλλο χρειάζεστε! 

Άρτια Εξυπηρέτηση Πελατών
Άρτια Εξυπηρέτηση Πελατών

Η καθυστερημένη ανταπόκριση, το χαμηλής ποιότητας customer service και η απουσία ποιοτικής επικοινωνίας, είναι λόγοι που κάνουν συχνά τη δουλειά σας περίπλοκη. Βρισκόμαστε εδώ να σας υποστηρίξουμε σε κάθε επίπεδο!

Η Δουλειά μας:

Σας ακούμε προσεκτικά

Το να ακούμε  όλα όσα έχετε να μας πείτε και να αντιμετωπίζουμε τα projects σας με απόλυτο σεβασμό είναι η  φιλοσοφία μας! 

Παρέχουμε άμεσο Feedback

Εστιάζοντας τις προσπάθειές μας στην κατανόηση και την υποστήριξή σας , παρέχουμε γρήγορες και άμεσες λύσεις προκειμένου να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας!

Ο δικός σας συνεργάτης εξυπηρέτησης

Ο δικός σας συνεργάτης εξυπηρέτησης απαντάει άμεσα σε όλες τις ερωτήσεις που έχετε σε κάθε στάδιο της όλης διαδικασίας. Τα δικά μας συστήματα μας επιτρέπουν να έχουμε πολύ γρήγορη πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.

Χτίζουμε Μαζί 

Πιστεύουμε στο χτίσιμο ποιοτικών, δυνατών και μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας. Οι περισσότεροι πελάτες μας είναι μαζί μας για πάνω από 30 χρόνια. Η σχέση μαζί τους είναι πολύ σημαντική για εμάς και είμαστε περήφανοι για ό,τι έχουμε μαζί καταφέρει. Η ιστορία μας μιλάει από μόνη της!

Υψηλής ποιότητας Τεχνική Υποστήριξη
Υψηλής ποιότητας Τεχνική Υποστήριξη

Πολλές φορές, οι τεχνικές απαιτήσεις των project σας, δεν αντιμετωπίζονται με την αμεσότητα, τη σοβαρότητα και την αποτελεσματικότητα που χρειάζεται. Η εξειδικευμένη τεχνική συμβουλή σε όλα τα επίπεδα είναι αυτό που μας διαχωρίζει ως expertς στον τομέα του αλουμινίου.

Η Δουλειά μας:

Αντιλαμβανόμαστε και υλοποιούμε τα σχέδιά σας

Κατέχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία μετατρέπουμε τις αρχικές ιδέες σας σ΄ένα υψηλών προδιαγραφών προϊόν, αντιλαμβανόμενοι στο έπακρον το project και τις ανάγκες του.

Ανταλλάσσουμε ιδέες 

Με την ουσιαστική συμμετοχή των μηχανικών μας και τις δημιουργικές ιδέες τους στο project σας, πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αλλάζουμε και βελτιωνόμαστε

Το πάθος μας για συνεχή αλλαγή και βελτίωση στον τομέα της έρευνας και της τεχνολογίας μας οδηγεί σε τελικές λύσεις που απλοποιούν τη δουλειά σας και σας γλυτώνουν χρόνο και χρήμα.

Σας βάζουμε μέσα στο παιχνίδι

Μέσω των 3D δειγμάτων μας ,   σχηματίζετε μία πολύ καλή πρώτη εικόνα των προφίλ σας και της δυνατότητας συνεργασίας αυτών με άλλα προφίλ. Έχετε την συνεχή τεχνική μας καθοδήγηση,  για τη λειτουργικότητα και την μέγιστη δυνατή  διελασιμότητα των προφίλ σας.  

Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε
Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε

Στο χώρο μας, πολλές φορές έχουν παρουσιαστεί φαινόμενα υποκλοπής ιδεών, σχεδίων και συστημάτων. Υπάρχουν εταιρείες που εμφανίζουν ως δικά τους συστήματα και σχέδια άλλων.

Η Δουλειά μας:

Εμπιστευτικότητα

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην προστασία των σχεδιαστικών σας λύσεων. Οι ιδέες, τα σχέδιά και οι  μήτρες, είναι αποκλειστικά δικές σας. Δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κανένας άλλος.

Κρατάμε τις υποσχέσεις μας

Όταν συμφωνούμε να κάνουμε κάτι , να είστε βέβαιοι ότι το κάνουμε!

Ειλικρίνεια και διαφάνεια

Είμαστε πάντα ειλικρινείς μαζί σας. Προτιμούμε να διαφωνήσουμε, από το να ρισκάρουμε την επιτυχία του έργου σας. 

Οι άνθρωποί μας 

Ο εταιρικός μας προσανατολισμός είναι ανθρωποκεντρικός. Επενδύουμε στην ποιότητα των ανθρώπων της εταιρίας μας.
Δουλεύουμε συλλογικά για να διασφαλίσουμε, ότι θα νιώσετε κι εσείς σημαντικό μέρος της οικογένειάς μας. 

Σας το κάνουμε εύκολο
Σας το κάνουμε εύκολο

Πιθανόν να έχετε βιώσει αχρείαστα περίπλοκες καταστάσεις από τους προμηθευτές σας. Καθυστερήσεις , δείγματα που δεν ανταποκρίνονταν στα απαιτούμενα πρότυπα και κάθε άλλου είδους δυσκολίες.

Η Δουλειά μας:

Αποδοχή των Σχεδίων σας

Σας στέλνουμε άμεσα τα σχέδια που βασίζονται στην αρχική σας ιδέα , για αποδοχή και υπογραφή τoυς. 

3D Δείγματα

Με τα 3D δείγματα που σας παραδίδουμε εντός ολίγων ημερών ,έχετε άμεση εικόνα του τελικού σας προφίλ. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να κάνετε  πλήρη έλεγχο των διαστάσεων, της δυνατότητας συναρμογής  με τα συνεργαζόμενα εξαρτήματα κι όλα αυτά πριν την κατασκευή του καλουπιού σας.

Κατασκευή Μητρών

Μέσα σε περίπου 4 εβδομάδες από την υπογραφή του σχεδίου σας, το καλούπι σας είναι έτοιμο για παραγωγή.

Παραγωγή και παράδοση 

Σε δύο περίπου εβδομάδες η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παράδοση.
Αναλαμβάνουμε την παραγωγή του προφίλ αλουμινίου που χρειάζεστε, άμεσα και χωρίς προβλήματα.


 

Ας ξεκινήσουμε!

Αναλαμβάνουμε το κομμάτι του αλουμινίου με υψηλή ποιότητα και χωρίς προβλήματα.